A GLOBOMED Kft. (H1147 Budapest, Borzavár u. 4.) az Új Magyarország Fejlesztési Terv GOP-2.1.1-09/A/2 pályázatán "Globomed Egészségügyi Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság technológiai fejlesztése" címmel 9.910.409 Ft, azaz kilencmillió-kilencszáztízezer-négyszázkilenc forint támogatást nyert. A megvalósítás idoszaka 2010 év. A támogatást a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (www.nfu.hu) tette lehetővé, melyet ezúton is köszönünk.
Közremuködő szervezet: MAG Zrt.

STD és Genitális Infektológia

Ajánlat kérés, hirdetésfelvétel:

Globomed Kft.
STD és Genitális Infektológia Szerkesztősége
8000 Székesfehérvár Palotai út 8/B. I. em. 1.
e-mail: globomed@gmail.com
fax: +36-22-504-345
tel: +36-30-602-6579

 

Tisztelt Partnerünk/Jövőbeli Partnerünk!

Cégünk 2007. novemberétől szakmai információs újságot jelentet meg STD és GENITÁLIS INFEKTOLÓGIA címen, mely a Magyar STD Társasággal együttműködésben, annak hivatalos lapjaként kerül kiadásra. Főszerkesztője Dr. Várkonyi Viktória, a Magyar STD Társaság elnöke.
Az újság 1000 db-os példányszámban, színes kivitelben, fényes borítóval, A4-es méretben évente 4 alkalommal (február, május, szeptember, november) a hónapok első hetében jelenik meg, melyet az STD Társaság minden tagja (bőrgyógyász-venerológusok, nőgyógyászok, urológusok, mikrobiológusok, infektológusok, stb.) ingyenesen kap meg postacímére.
A kiadvány az Országos Széchenyi Könyvtárban és a Kulturális Örökségvédelmi Hivatalban bejegyzett, ISSN számmal rendelkezik.
Az újság megjelenésének célja a népegészségügyi szempontból fontos nemi érintkezéssel közvetített fertőzésekkel, az ezek következtében kialakuló megbetegedésekkel kapcsolatos ismeretek publikálása, így olvasmányos formában, közérdeklődésre számító információk és szakmai cikkek megjelentetésével kívánja ezen egyre fontosabbá váló interdiszciplináris terület minden hazai művelőjét tájékoztatni azokról az aktualitásokról, szakmai tudnivalóról, melyre igényük lehet. Ezáltal egyaránt szolgálja a betegellátást, a kutatást, a járványügyet, a laboratóriumi diagnosztikát és ennek megfelelően az ezeken a területeken dolgozók továbbképzését is.
Az újság szakmai színvonalát garantálja Szerkesztőségének és Tudományos Tanácsadó Testületének személyi összetétele is, hiszen ezekben a szakterület közismert, a kollégák által elfogadott, nagy tekintélynek örvendő hazai és külföldi művelői kaptak helyet.
A lap rovatai a következők: STD Társasági Hírek, eredeti és újabb eredményeket tartalmazó közlemények a járványügy, mikrobiológia, virológia, klinikai immunológia és infektológia, a terápia területéről, esetismertetések ( kazuisztikák), hazai és külföldi kongresszusi beszámolók, könyvismertetések, olvasói levelező rovat, orvosokat érintő különböző akciók, pályázati lehetőségek, a venerológiai és határterületi rendezvényeket részletesen tartalmazó kongresszusi naptár, ingyenes apróhirdetési rovat a kollégáknak.

A jövőbeli hirdetők szempontjából kiemelendő a direkt marketing eszköz hatékonysága, hiszen a szakma összes magyar jegyzett művelője ingyenesen jut hozzá igényes kivitelű kiadványunkhoz.
Szakmai kiadvány lévén az OTC termékeken kívül a vényköteles gyógytermékek, gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök promócionálásának lehetősége is adott.
A cégek hirdetései igény esetén nem csak a terméknevek és képi világ megjelenésére szorítkozhatnak, hanem a termékekkel kapcsolatos szakmai információk, PR cikkek, szponzorált tanulmányok közlésére is.
Az emiatt szükséges nagyobb terjedelmet kedvezőbb hirdetési árakkal kívánjuk lehetővé tenni.

A határidők tartásával és ügyfeleink legjobb kiszolgálásával kívánjuk megrendelőink igényeit maximálisan kielégíteni.vissza az előző oldalra